Державний навчальний заклад "Охтирський центр професійно - технічної освіти"

Головна | Реєстрація | Вхід
Субота, 27.04.2024, 14:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Події в закладі [65]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 13 » КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ
22:11
КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

АТ «СК АХА-Страхування» пропонує співробітництво у рамках продукту добровільного cтрахування від нещасних випадків педагогічного персоналу учбового закладу.

 З метою ефективного фінансового захисту життя, працездатності та здоров’я підпорядкованих Вам працівників, страхова компанія АТ «СК АХА-Страхування» пропонує розглянути умови добровільного страхування від нещасних випадків фізичних осіб і колективного страхування педагогічного персоналу учбового закладу відповідно до Закону України «Про страхування» № 85/96-ВР від 07.03.1996 із змінами та доповненнями, та інших законодавчих і підзаконних актів України.

Страхування від нещасного випадку забезпечить застрахованим громадянам грошову виплату, яка компенсує непередбачені витрати на підтримку здоров'я і втрату доходу при тимчасовій непрацездатності, збереже стабільність сімейного бюджету тощо.

Нещасний випадок – це короткочасна подія або раптовий вплив на Застраховану особу різноманітних небезпечних зовнішніх факторів (фізичних, хімічних, технічних, інших), характер, час і місце дії яких можуть бути однозначно визначені та які відбулись проти волі Застрахованої особи, внаслідок яких заподіяно шкоду здоров'ю Застрахованої особи (тілесні  ушкодження, порушення функцій організму), призвів до тимчасової або постійної втрати працездатності Застрахованої особи або настала її смерть. 

До нещасного випадку за цими Правилами відносяться: стихійне явище природи, вибух, опік, обмороження, утоплення, дія електричного  струму, удар блискавки, сонячний удар, напад зловмисників або тварин, падіння якого-небудь предмету або самої Застрахованої особи, раптове удушення, випадкове попадання в дихальні шляхи стороннього тіла, випадкове отруєння отруйними рослинами, хімічними речовинами (промисловими або побутовими), ліками, недоброякісними харчовими продуктами, а також травми, які одержані під час руху засобів транспорту (автомобіля, поїзду, трамваю та  інше) або під час катастрофи, при користуванні машинами, механізмами, зброєю і усякого роду інструментами.

Виробнича травма – травма завдана застрахованій особі під час виконання нею трудових обов’язків, а саме під час: перебування на робочому місці; по дорозі на роботу чи з роботи на транспортному засобі, який належить підприємству (організації); використання власного транспорту в інтересах підприємства, за дозволом або за дорученням підприємства у відповідності до встановленого законодавством порядку; по дорозі у відрядження, або з відрядження, а також під час перебування дитини, яка є застрахованою особою за даним договором у дошкільному, шкільному, середньому або вищому навчальному закладі денної форми навчання.

Побутова травма – травма невиробничого характеру, що була завдана застрахованій особі, та не пов’язана з виконанням застрахованим своїх трудових обов’язків. До побутової травми також відноситься травма, що була завдана по дорозі на роботу або з роботи пішки, міському, власному або іншому виді транспорту, котрий не належав підприємству або організації та не використовувався в службових цілях.

Побутова та виробнича травма – травма, нанесена застрахованій особі в будь-який час доби, незалежно від обставин, при умові, що такі обставини не є виключеннями із страхових випадків згідно з умовами  договору страхування.

Страховим ризиком за Правилами є нещасний випадок, який може статися на виробництві та/або у побуті, на випадок настання якого укладається договір страхування.

Страхові ризики:

Смерть Застрахованої особи внаслідок нещасного випадку

Встановлення первинної інвалідності І групи  внаслідок нещасного

Випадку

Встановлення первинної інвалідності ІІ групи  внаслідок нещасного випадку

Встановлення первинної інвалідності ІІІ групи  внаслідок нещасного випадку

Травматичне ушкодження Застрахованої  особи або порушення функцій її організму внаслідок нещасного випадку

Пропонуємо наступні умови колективного страхування:        

Страхова сума на одну застраховану особу 10 000 грн., одноразовий річний платіж – 100 грн.; страхова сума 15 000 грн. – одноразовий річний страховий платіж 120 грн., страхова сума на одну застраховану особу 20 000 грн. – страховий платіж 158,40 грн.          

Франшиза – 0 грн. Територія дії договору – Україна.

Умови індивідуального страхування страхова сума 15 000 грн. – одноразовий річний страховий платіж 132 грн., страхова сума на одну застраховану особу 20 000 грн. – страховий платіж 176 грн.          

Франшиза – 0 грн. Територія дії договору – Україна.

Крім того, страхова компанія АТ «СК АХА-Страхування» пропонує розглянути вказану пропозицію щодо страхування підлітків віком до 18 років, що навчаються в Охтирському коледжі СНАУ, а також їх батькам за аналогічних умов.     

З метою страхування бажаючим необхідно звернутися до регіонального представництва у Охтирському районі Сумської Головної Дирекції АТ «СК АХА Страхування» за адресою: м. Охтирка, площа Успенська, 1-а або по мобільному телефону 095 92 70 575 Яценко Денис Ігорович.

 Для укладання колективного договору страхування необхідно подати письмову заяву за формою, встановленою страховою компанією. До заяви потрібно долучити список застрахованих осіб із зазначенням їх прізвищ, імен, по-батькові, статі, місяця і року народження, паспортних даних, місця проживання і номеру телефону кожної застрахованої особи.

Виражаємо сподівання, що наша пропозиція буде Вами розглянута і стане початком плідної співпраці. Ми також із задоволенням розглянемо зустрічні пропозиції з Вашого боку.

АХА Страхування входить у склад міжнародної страхової групи АХА Groupe, яка є світовим лідером у сфері фінансового захисту. Компанія обслуговує понад 80 млн. клієнтів у 61 державі світу.

В Україні компаніє є лідером по виплатам страхового відшкодування, сплачуючи щоденно понад 1 млн. грн., що принесло довіру понад 700 тис. клієнтів.

Наша турбота про клієнта, гнучка цінова політика, порядність і обов`язковість щодо виплат дозволять Вам переконатися у доцільності страхування, і створять передумови для довгострокових партнерських стосунків. 

Додаток: таблиця страхових виплат наведена в Додатку №1 до даної пропозиції на 13 аркушах.

З повагою,

Регіональний представник у Охтирському районі  

Сумської Головної  Дирекції

АТ «СК АХА Страхування»                            Яценко Денис Ігорович

                                                                                    (тел. 095 92 70 575)

 

Переглядів: 686 | Додав: xajlel7a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Годинник

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz