Державний навчальний заклад "Охтирський центр професійно - технічної освіти"

Головна | Реєстрація | Вхід
Субота, 04.05.2024, 12:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Події в закладі [65]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Перший дзвоник у філії
20:47
Перший дзвоник у філії

Пролунав Перший дзвінок, у філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка. Перше вересня – це свято величне, бо дружня учнівська родина розкриває свої обійми для наших першокурсників, таких красивих, радісних і схвильованих, яких ми приймаємо у свою сім'ю з відкритими серцями і щирим словом, бо це наша майбутня гордість і слава!

З вітальними словами до присутніх звернулася завідувач філії Кальченко Олена Олексіївна, яка підкреслила, що з початком  нового навчального року розпочинається нелегка, кропітка праця для учнів, хвилювання й турботи для батьків, висловила слова подяки керівнику ФГ «Світанок» Надточій М. О. за підтримку навчального закладу.

 Олена Олексіївна привітала та передала щирі вітання від директора навчального закладу Коритник Є. П., поздоровила молодих спеціалістів, якими поповнився колектив філії,це викладач фізичної культури Міронов І.М. та викладач хімії та біології Бриль В.С. також побажала всім міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила; також досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, а нашим дорогим першокурсникам - ніколи не зупинятися на дорозі Знань,  бо вона цікава і посправжньому нескінченна!

Методистом філії Куткович О.М.  був зачитаний наказ про зарахування учнів до 1-го курсу, яка також побажала учням успіху, здоров'я, благополуччя та великого терпіння, всім педагогам здійснити професійні задуми, працювати з наснагою, творчо і наполегливо задля майбутнього нашої держави.

День знань зібрав учнів, педагогів і батьків гостей, учнівська  родина об’єднала 150 учнів, 54 з яких - учні І курсу. Запрошеними на свято були: ветеран педагогічної ниви Корнієнко В.М.; голова Великописарівської ради членів АТО  Пасюга А.Г.; випускник нашого закладу , учасник АТО  Куткович В.О., керівник ФГ «Світанок» Надточій М. О., які звернулися до присутніх з вітальними словами, побажали учням та педагогічному колективу міцного здоров’я, невичерпної енергії, непохитної віри, надії та оптимізму, мирного неба, любові до батьківщини. Учнівське самоврядування підготували святкову програму до Дня Знань, лунала музика, пісні слова вдячності за клопітку працю.

 Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів під час проведення антитерористичної операції на сході нашої Батьківщини. Тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною мирною блакиттю небес.

А потім для всіх присутніх урочисто пролунав Перший дзвоник у виконанні учнів ІУ курсу – Новицької Дарини та Негреби Олексія  (група №22) і всі учні розійшлися по навчальним аудиторіям на перший урок на тему: « Україна в моєму серці».

Урок був проведений викладачем історії Хирною І.М.,  з використання мультимедійних презентацій, де були вставлені матеріли в пам'ять Небесної сотні «Герої не вмирають». Ветераном  педагогічної ниви Корнієнком  В.М. була здійснена подорож в минуле та теперішнє нашої країни. Василь Михайлович закликав учнів бути вірними патріотами своєї держави, берегти мир на землі. Голова Великописарівської ради членів АТО  Пасюга А.Г. та  учасник АТО  Куткович В.О.,коротко розповіли про ті жахливі дні проведені на сході України.

Педагогічний колектив філії переконаний, що запорука успіху спільної справи в союзі спраги знань, працьовитості учнів та педагогічного майстерства викладачів. Бажаємо, щоб кожен день навчання у філії був в радість, а знання – у користь.

Переглядів: 423 | Додав: sunnyfursa | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Годинник

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz