Державний навчальний заклад "Охтирський центр професійно - технічної освіти"

Головна | Реєстрація | Вхід
Субота, 04.05.2024, 17:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Події в закладі [65]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 12 » Свято здоров’я та спорту
08:32
Свято здоров’я та спорту

У філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка  відбулося спортивне свято „Олімпійський урок” — свято молодості, грації, сили, гармонійного розвитку

Основна мета уроку — формування зацікавленості учнів до занять фізичними вправами та стійкого інтересу до олімпійського руху – провідника миру, духовності, єдності. Також пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

В рамках проведення Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту упродовж тижня, з 7 по 11 вересня, в закладі відбувся ряд спортивних заходів . В програмі олімпійського уроку увійшли рухливі ігри та естафети, змагання зі спортивного туризму та міні-футболу.

Центральною подією свята 11 вересня 2015 року стала  зустріч учнів філії з жителем Великої Писарівки, учителем фізичної культури Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, чемпіоном світу з гиревого спорту Синянським Сергієм Олексійовичем.

Сергій Олексійович з вітальним словом звернувся до присутніх учнів та педагогів філії, також  розповів про свій шлях до досягнення найвищих вершин свого «нелегкого» гирьового спорту. Презентував матеріали, які засвідчували його поїздки до різних міст України та Європи, це і США,  Франції, Греція. Засвідчив свої перемоги у спорті Сергій Олексійович великою кількістю медалей, якы приніс показати нашим учням.

Масовий спортивний захід проводився  на стадіоні навчального закладу.  «Веселі старти» проходили під гаслом: «Головне не перемога, а участь», організатором свята був молодий спеціаліст викладач фізичної культури Міронов Іван Миколайович.

Сім груп разом з майстрами та класними керівниками презентували свої команди, де учні демонстрували свої газети, емблеми та девіз команди. Також  по 1 учаснику  з групи брали участь у підтягуванні,  стрибках у довжину з місця, підніманні гирі, змаганнях з шашок, жонглювання футбольним м’ячем.

Самою цікавою була естафета, де з кожної групи брало участь по 5 чоловік. Учні показали всі свої здібності з бігу на короткі дистанці.

Цікаво проходила гра у міні-футбол  (6х6), де змагалися як хлопці так і дівчата.

На завершення свята у конкурсі «Найкраща каша»,  групами були приготовленні «Польова каша», яку вони презентували на дегустацію незалежному журі.

Переможці конкурсів будуть нагороджені на святковій лінійці пам’ятними подарунками та грамотами.

Переглядів: 467 | Додав: sunnyfursa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Годинник

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz