Державний навчальний заклад "Охтирський центр професійно - технічної освіти"

Головна | Реєстрація | Вхід
Неділя, 05.05.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Події в закладі [65]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 27 » Випускний
11:07
Випускний

Ось і закінчилися роки  навчання випускників  державного навчального закладу “Охтирський центр професійно-технічної освіти».  Позаду цікаві уроки теоретичного та виробничого навчання, виробнича практика, пробні роботи,  напружена пора  державної кваліфікаційної атестації, захист дипломних робіт.  А тепер педагогічний та учнівський колективи, батьки, дузі, запрошені гості прийшли на свято, яке відбулося 27 червня 2014 року в Будинку молоді  Центру,  щоб провести випускників у самостійне життя.

            Дипломи кваліфікованих робітників отримали 83 учнів закладу з професій: «Муляр. Пічник. Штукатур», «Штукатур. Маляр. Лицювальник-плиточник», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорії «А», «В». Водій автотранспортних засобів категорія «В», «С»,  «Офіціант. Бармен», «Кухар». 13 учнів Центру отримали дипломи з відзнакою.

На святковому заході була присутня Олена Миколаївна Чхайло, головний спеціаліст управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відділу координації вищих навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти, яка звернулася до випускників зі щирими, теплими словами вітання  та урочисто  вручила їм дипломи. Олена Миколаївна наголосила на тому, що наші випускники вже не просто учні, а  кваліфіковані, конкурентоспроможні   представники робітничих професій, майбутні фахівці будівельної, сільськогосподарської галузей, громадського харчування та ресторанного сервісу та  побажала юнакам і дівчатам щасливої й безхмарної долі, професійного росту, здійснення найзаповітніших мрій, злагоди, миру та добробуту.

Ведучі та учасники заходу присвячували вірші та пісні випускникам. З вітальним словом від імені батьків до них звернулася Хилько Людмила Борисівна, а представники батьківських комітетів випускних груп вручили дітям  святкові короваї, як символ батьківського благословення на щасливу долю та радісне життя.

            Майстер виробничого навчання Кучер Тетяна Григорівна  від імені усього педагогічного колективу Центру побажала випускникам упевненості  у власних силах, непохитної віри у свій успіх, у свою велику мету, як запоруку щасливого майбутнього.

Випускники вирушили в довгу та щасливу путь по життєвому шляху, тож побажаємо їм, щоб на ньому, як вишитий рушник, стелились віра, надія, любов, радість, натхнення, успіхи у професійному та особистому житті!

       

     

      

    

Переглядів: 571 | Додав: xajlel7a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Годинник

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz