Майстром виробничого навчання з професії "Кухар. Кондитер" Повстян Світланою Миколаївною у філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка був проведений відкритий урок з теми: «Механічна кулінарна обробка риби, приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї».
Урок пройшов на відповідному методичному рівні, вступний інструктаж проведений з використанням інформаційно – комунікаційних технологій. У ході уроку використано великий арсенал комплексно-методичного забезпечення: тестові завдання, картки-завдання, технологічні схеми, інструкційно-технологічні картки, мультимедійне обладнання, комп’ютерні презентації, відеоматеріали. З метою активізації учнів на уроці Світлана Миколаївна застосувала нетрадиційні методи навчання, використала міжпредметні зв’язки з спецтехнологією, устаткуванням, охороною праці, інформаційними технологіями, що сприяло розвитку творчої активності учнів та підвищенню рівня навчального процесу.
|